Obchod s vínom - Vinotéka Bratislava | Hradská 78/B | E-Shop

KATEGÓRIE

Novinky

Na světě je mnoho známých soutěží vín. Ale jen jedna je v Izraeli: TERRAVINO Mediterranean International Wine Challenge

 Email  Tlač  PDF

mediterranean international wine spirit championshipTato tradiční svetová soutež, porádaná v Izraeli jako poslední soutež „grand slamu" OIV v roce, se letos poprvé bude konat v Jeruzaléme. Je opět pod oficiálním patronátem OIV a World Association of Wine& Spirits Writers and Journalist (WAWWJ). Výsledky soutěže jsou započítávány do systému World Ranking Wine (WRW). Prezidentem mezinárodní poroty je profesor Raúl Castellani z Argentiny. Souteže se zúčastní přední světoví degustátoři – napríklad Martha E Beltran, prezidentka světové souteže La Mujer Elige, španelská enoložka Carmen Rodriguez Galvan, profesor enologie a reditel španelských Premios Zarcillo Pascual Herrera Garcia, generální sekretár OIV YannJuban, Master of Wine John Salvi a další. Hodnotí se striktně podle pravidel OIV – tedy v komisi vždy 4 zahraniční (mezinárodní) a 3 národní degustátoři (vetšinou sami producenti), Read More

Čítať ďalej...
 

Vinárstvo Mrva & Stanko: Hostili sme Zástupcov olympijských výborov zo strednej a juhovýchodnej Európy.

 Email  Tlač  PDF

Slovensky olympijsky vyborV piatok 16. septembra sme hostili Zástupcov olympijských výborov zo strednej a juhovýchodnej Európy. Tí prišli do Bratislavy na pracovné rokovanie zamerané hlavne na prípravu OH 2012 v Londýne, ZOH 2014 v Soči, ZOHM 2012 v Innsbrucku, na budúcnosť EYOF, prípravu Európskych hier a na spoluprácu s Európskou úniou.

Čítať ďalej...
 

Zlato pre vinárstvo ELESKO na súťaži Mundus Vini 2011!

 Email  Tlač  PDF

dunaj 2009 elesko Mundus Vini 2011 zlatá medialaVíno od spoločnosti ELESKO opäť zažiarilo ! Medzinárodná vinárska súťaž Mundus Vini 2011 ho ocenila ako jediné slovenské vinárstvo zlatom! Porotcovia medzinárodnej súťaže Mundus Vini 2011 udelili typickej slovenskej odrode Dunaj, ročník 2009, ELESKO veľmi prestížne ocenenie - zlatú medailu. Toto hodnotenie získalo ELESKO ako jediné slovenské vinárstvo spomedzi prihlásených krajanov.

Čítať ďalej...
 

Karpatská perla získala striebornú medailu na súťaži MUNDUS VINI

 Email  Tlač  PDF

karpatska perla vinarstvo Senkvice S radosťou Vám oznamujeme, že VARIETO Veltlínske zelené 2010 zabodovalo na 11. ročníku jednej z najprestížnejších svetových súťažiach vín MUNDUS VINI v Nemecku a získalo striebornú medailu. Súťaž sa koná každoročne v nemeckom meste Neustadt. Tento rok tu koncom augusta až začiatkom septembra počas dvoch týždňov hodnotilo 250 známych enológov z 50 krajín viac ako 4000 vín z celého sveta.

Čítať ďalej...
 

Úspechy vinárstva KARPATSKÁ PERLA na prestížnej súťaži AWC Vienna

 Email  Tlač  PDF

radnica viedenKARPATSKÁ PERLA opäť zožala úspechy na najväčšej svetovej súťaži vín AWC Vienna. Pre KARPATSKÚ PERLU boli najúspešnejšími 2 vína, ktoré mali nad 90 bodov a získali tak zlatú medailu: biele cuvée 4 ŽIVLY 2009 a červené víno VARIETO Alibernet 2008. Striebornou medailou (87-89,9 bodov) ocenili vína VARIETO Sauvignon 2010, VARIETO Frankovka modrá 2009, DÍLEMÚRE Pálava 2009 a červené cuvée 4 ŽIVLY 2007.

Čítať ďalej...
 

Pridajte si QR kód našej vinotéky do mobilu a budete mať na nás kontakt stále pri sebe

 Email  Tlač  PDF

Pridajte si QR kód do mobilu a budete mať kontakty na našu vinotéku stále pri sebe. Viac informácií o QR kóde nájdete napríklad na stránke http://sk.wikipedia.org/wiki/QR_kód

Čítať ďalej...
 

Vinárstvo Mrva & Stanko znova o krok bližšie k znalcom vynikajúceho vína

 Email  Tlač  PDF

mrva stanko app storeVinárstvo Mrva & Stanko pripravilo pre milovníkov kvalitného vína a moderných multimediálnych zariadení aplikácie, ktoré prezentujú filozofiu spoločnosti Mrva&Stanko a ich vína. Aplikácie „Víno Mrva&Stanko“ pre iPhone a i Pad sú prvé slovenské mobilné aplikácie prezentujúce kvalitu slovenských vín a umenie slovenských vinárskych majstrov. Aplikácie  vinárstva sú  prehľadne spracované do kapitol. Sú sprievodcom históriou spoločnosti až po súčasnosť.

Aktualizované ( Piatok, 12 August 2011 12:38 ) Čítať ďalej...
 
Strana 100 z 105


Náš tip


Ročník: 2014
Oblasť: Wachau
Krajina: Rakúsko
Objem: 0.75 L
Alkohol: 12.5 %

€19.95

Ročník: 2020
Oblasť: Galilea
Krajina: Slovensko
Objem: 0.75 L
Alkohol: 12 %

€17.90

Ročník: 2009
Oblasť: Burgundsko
Krajina: Francúzsko
Objem: 0,75 L
Alkohol: 13 %

€27.76

Výrobcovia