Obchod s vínom - Vinotéka Bratislava | Hradská 78/B | E-Shop

KATEGÓRIE

Novinky

Ochutnajte v IN MEDIO vinárstvo TAJNA a vína Vladimíra Hronského

 Email  Tlač  PDF

TAJNAPozývame Vás na ochutnávku vín TAJNA a Vladimír Hronský vo štvrtok 1.12.2016 o 18:00 v
IN MEDIO Wine Coffee & Deli Bratislava.

Výnimočné slovenské vína predstaví osobne enológ Vladimír Hronský.&

Zarezervujte si už dnes miesto na tel: 02 4552 3547 . www.obchodsvinom.sk

Rezervácie tel. 02 4552 3547 a Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript | Počet miest je obmedzený | Vstupené 12,90 € zahŕňa vzorky 7 vín a malé občerstvenie.

tagy: #hronsky #tajna #vinotajna #vinarstvo #vinohradnictvo #winery #vineyards #vladimirhronsky #vino #wine #wein #winesofslovakia #winesfromslovakia #degustacia #ochutnavka #tasting #winetasting #ochutnaj #zazi #carmenet #chardonnay #pinotblanc #dunaj #vinodunaj #mameradivino #milujemevino

Aktualizované ( Piatok, 25 November 2016 15:53 )
 

Káva ktorá povzbudí vašu myseľ - Columbia Supremo 100% Arabica

 Email  Tlač  PDF

kava coffee casa del caffeCOLUMBIA SUPREMO 100 % Arabica patrí medzi stredné až silné kávy. Pochádza z krajiny, ktorá je jeden z najväčších svetových výrobcov akostnej kávy, je hodvábna a aromatická, s harmonickou a neporovnateľnou chuťou.

Deli & Wine & Coffee | IN MEDIO | Hradská 78/B, Bratislava | tel: 02 4552 3547 | Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript | www.obchodsvinom.sk

Oblasti, kde sa káva v Coulumbii pestuje, sa rozprestierajú medzi výbežkami Ánd, kde je mierne až vlhké podnebie, mimoriadne priaznivé na pestovanie tejto plodiny.

Columbia Supremo je káva ktorá má väčšie zrná, je aromatická, ovocná, ľahko oriešková a má dobrú chuťovú plnosť.

Je to jedna z najlepšie vyvážených káv a zároveň káva, ktorú možno piť v akomkoľvek dennom čase. Ochutnajte a spoznajte túto výnimočnú kávu, ktorú si určite obľúbite.

zdroj a foto: ov

Aktualizované ( Piatok, 21 Október 2016 13:41 )
 

Vyberte si u nás výnimočné svetové kávy | INDIA Monsooned Malabar 100 % Arabica

 Email  Tlač  PDF

coffee cafe caffe kofein plantazna

Vyberte si u nás výnimočné svetové kávy a ochutnajte plantážne kávy z celého sveta. Každý týždeň iná káva, vždy čerstvo pražená so zaujímavými a jedinečnými chuťami a vôňami.

Deli & Wine & Coffee | IN MEDIO | Hradská 78/B, Bratislava | tel: 02 4552 3547 | Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript | www.obchodsvinom.sk

Aktuálne Vám ponúkame - INDIA MONSOONED Malabar 100 % Arabica, ľahká

Väčšina kávy v Indii sa pestuje na plantážach v nadmorskej výške 600 až 1800 metrov.

Najkvalitnejšie druhy sa z krajiny vyvážajú, kým ostatná káva na stále stúpajúcu domácu spotrebu sa dováža.

V Indii bol zavedený postup zvaný monsooning. Káva India Malabar má mäkkú plnú chuť, bez kyslosti a výraznú arómu.


o káve ktorú predávame :

Praženie Full City Roast , je praženie pri teplote 235 °C 15-20 minút. Pri dosiahnutí vrcholu praženia sa na povrch kávy začne vylučovať oleje tkz. /potenie kávy/. Pri tomto pražení má káva jedinečnú plnú chuť s elegantnou kyslosťou.

Pri pražení káva stratí až 20% svojej hmotnosti. Čerstvosť a čas: Priorita je kvalita a čerstvosť úrody, káva sa nakupuje na burze káv. Pred kúpou sa testuje a ochutnáva. Káva sa predáva výhradne len čerstvá.

Kofeín:

V tomto čase kofeín zažíva skutočnú renesanciu. Kofeín nepomáha len proti únave a narušení koncentrácie.

Podľa najnovších vedeckých poznatkov kofeín povzbudzuje rast mozgových buniek a týmto spôsobom zvyšuje výkon pamäti. Kofeín stupňuje uvolňovanie mastných kyselín, takto sa do teľa dostáva dodatočná energia.

zdroj a foto: inmedio

Aktualizované ( Štvrtok, 20 Október 2016 14:31 )
 

Nový Sauvignon Blanc 2016 z vinárstva Babich prichádza do predaja.

 Email  Tlač  PDF

BABICH SAUVIGNONSauvignony z Nového Zélandu sú v celom svete mimoriadne populárne a obľúbené. V týchto dňoch prichádza do predaja nový ročník jedného z najobľúbenejších Babich Sauvignon Blanc 2016.

Wine & Deli shop IN MEDIO Hradská 78/B , Bratislava, tel: 02 4552 3547, www.obchodsvinom.sk

Dlhé a neskoré dozrievanie hrozna počas krátkych slnečných dní a chladných nocí, v kombinácii s rýchlym spracovaním hrozna po zbere a riadenou fermentáciou v nerezových tankoch sa spoločne podieľajú na typickej senzorike tejto skvelej odrody, ktorá sa stala ambasádorom novozélandského vinárstva v celom svete.

Ostrá vôňa zelenej trávy, egrešov a tropického ovocia je doplnená plnou chuťou maracuje a bielych broskýň. Jemné kyselinky sa postarali o výraznú dlhotrvajúcu dochuť. Vychladené výborne chutí ako aperitív na terase a rovnako dobre podporí chuť ľahkých letných šalátov a morských plodov. Najlepšie si ho vychutnáte ako mladé víno.
zdroj a foto: Babich

Aktualizované ( Piatok, 14 Október 2016 15:19 )
 

Vinárstvo Chateau Topoľčianky úspešné na súťaži AWC Vienna 2016

 Email  Tlač  PDF

TopolciankyVinárstvo Château Topoľčianky na tohtoročnej súťaži AWC Vienna opäť bodovalo. Získalo dve zlaté a päť strieborných medailí. Celkovo bolo prihlásených vyše 12 800 vín zo 41 krajín.

www.obchodsvinom.sk | Deli & Víno IN MEDIO Bratislava, Hradská 78/B | tel: 02 4552 3547 | Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript

Najcennejšiu medailu získali naše slamové vína Frankovka modrá a Alibernet. Striebrom boli ocenené Sekty 1933 Elegant Cuvée Dry a Prestige Cuvée Brut spolu s neskorým zberom – Chardonnay a Veltlínske zelené z ročníka 2015 a ľadovou Frankovkou modrou.

Pochvala (seal of approval) patrí neskorým zberom - Sauvignon a Rizling rýnsky z ročníka 2015

 

Ochutnajte limitovanú edíciu Sauvignon Rouge od Vladimíra Hronského

 Email  Tlač  PDF

Vladimir Hronsky Sauvignon RougeVladimír Hronský doplnil svoju kolekciu vín o zaujímavý Sauvignon Rouge. Víno má bordový odtieň s červeným okrajom. Pripravte sa na korenistú ovocnú vôňu s nádychom čiernych malín a borievok so štipkou bieleho korenia.

www.obchodsvinom.sk | Deli & Víno IN MEDIO Bratislava, Hradská 78/B | tel: 02 4552 3547 | info@obchodsvinomsk

Stredne plnú chuť zvýrazňujú tóny sliviek, suchých orechov a makovíc s nenápadným dotykom dreva na podnebí. Švihácky Cabernet Sauvignon vyrobený z ručne zberaného hrozna panenského zberu zrel po dokvasení 6 mesiacov v tisíclitrovom sude. Ohnivá a súčasne svieža dochuť vína zanecháva pomerne plný celkový dojem. Limitovaná séria predstavuje objem 2000 fliaš.

Vychutnáte si ho s čevenými mäsami ako steak alebo pečená hovädzia hruď.

zdroj a foto: inmedio

Aktualizované ( Pondelok, 10 Október 2016 15:38 )
 

Keď ochutnáte CABERNET SAUVIGNON Mavín Selection 2012 ...

 Email  Tlač  PDF

MAVINVinárstvo Martina Pomfyho - MAVÍN prináša na slovenský trh od roku 2001 unikátne vína. V sérii Mavín Slection sa vždy nachádzajú mimoriadne vína, ktoré by každý fanúšik slovenského vinárstva a vinohradníctva mal ochutnať.

www.obchodsvinom.sk | Deli & Víno IN MEDIO Bratislava, Hradská 78/B | tel: 02 4552 3547 | Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript

CABERNET SUVIGNON Mavín selection 2012 bobuľový výber vás očarí svojou mimoriadnou ponukou. Strekovský vinohradnícky rajón, Jasová to je ideálna lokalita pre vynikajúce slovenské Cabernety.

Víno má intenzívnu červenú farbu z tehlovým odleskom. V aróme vína nájdeme prezreté zosušené čierne bobuľové ovocie, fialkový kvet, jemné slivkové tóny, praženú kávu a čokoládu.

Chuť vína je ovocná plná, dlhá a jednoznačne kopíruje aromatické vnemy. Víno má citeľný potenciál a sľubuje dlhovekosť. Ochutnajte tento skvelý Cabernet ešte dnes.

zdroj a foto: inmedio

Aktualizované ( Štvrtok, 06 Október 2016 17:04 )
 
Strana 6 z 105


Náš tip


Ročník: 2010
Oblasť: Malokarpatská Dolné Orešany
Krajina: Slovensko
Objem: 0,75 L
Alkohol: 12,5% %

€11.90

Ročník: 2010
Oblasť: Chablis Burgundsko
Krajina: Francúzsko
Objem: 0,75 L
Alkohol: 12.5 %

€69.90

Ročník: 2019
Oblasť: Nitrianska - Vinodol
Krajina: Slovensko
Objem: 0.75 L
Alkohol: 12.5 %

€11.00

Výrobcovia