Deň otvorených dverí | Cech husacinárov | Slovenský Grob | 30. 8. 2014  Tlač
Napísal používateľ Administrator   
Štvrtok, 28 August 2014 09:04

V sobotu 30. augusta 2014 pozýva Cech husacinárov v Slovenskom Grobe do 8 reštaurácií. Všetci návštevníci môžu ochutnať husacie špeciality a taktiež kvalitné vína.

www.obchodsvinom.sk | Vinotéka IN MEDIO Bratislava, Hradská 78/B, tel:02 4552 3547, Táto emailová adresa je chránená pred spambotmi, aby ste ju videli, povolte JavaScript

Otvorené reštaurácie :

GROBSKÁ IZBA
GROBSKÝ DVOR
GURMÁNSKY GROB
HUSACINA PLUS PENZIÓN
HUSACINA U ZÁPRAŽNÝCH
PENZIÓN A RESTAURANT KAROLÍNA
PIVNICA U ZLATEJ HUSI
ZELENÝ DVOR

Sprievodný kultúrny program:

- Izba ľudových tradícií na Obecnom úrade
- Atrakci pre deti

 

o Cechu husacinárov Slovenského Grobu:
Všetky cesty vedú do Ríma, ale my vieme, že tie husie vedú k 100 – ročnej tradícii pečenia husí do Slovenského Grobu, kam za touto pochúťkou chodia dlhé roky gurmáni nielen zo Slovenska, ale aj z celého sveta. Do chrumkava upečené husi, lahodná pečienka a slávne grobské lokše sú pripravované podľa prastarých receptov.Udržanie tejto peknej tradície nás viedlo k založeniu Cechu husacinárov Slovenského Grobu.

Do cechu husacinárov sa združili prevádzky, ktoré majú snahu udržať kvalitu a dobré meno husaciny v Slovenskom Grobe. Za každou upečenou husou je kus poctivej práce, čo ocenila aj Európska komisia 2006, keď zo 422 projektov z celej EU, Európska komisia vybrala za dodržiavanie tradície husaciny ako najlepší projekt v rámci malého a stredného podnikania. Každý spokojný hosť, je pre nás výzvou byť lepší a zvyšovať kvalitu našich služieb. Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok v útulných reštauráciách Cechu husacinárov Slovenského Grobu.

zdroj a foto : Cech Husacinárov Slocenského Grobu

Posledná úprava Štvrtok, 28 August 2014 09:07