Slovenský kozí syr výrobcu Kozí Vŕšok získal bronzovú medailu na World Cheese Awards 2013  Tlač
Napísal používateľ Administrator   
Sobota, 14 December 2013 12:52

Slovenský kozí syr výrobcu Kozí Vŕšok získal bronzovú medailu na World Cheese Awards 2013 v anglickom Birminghame. Zrejúce syry Kozí Vŕšok sú nosnou agendou spoločnosti. Jedná sa o zrejúce polotvrdé kozie, ovčie a kravské syry, ktoré sú vyrobené z bio suroviny – mlieka z horských a podhorských oblastí Slovenska.

Z tohto prvotriedneho mlieka vyrába spoločnosť tradičným spôsobom zrejúce syry, ktoré sme doteraz mohli získať na domáci stôl iba nákupom zo západnej Európy. Zrejúce syry sú určené pre milovníkov vína a dobrého jedla, ktorí vedia oceniť kvalitu, chuť a tradičné spracovanie zrejúceho syra.

Už samotný názov Kozí Vŕšok prezradzuje, že značka bude dávať veľký dôraz na výrobky z kozieho mlieka, ktoré je v dnešnej dobe veľmi vysoko hodnotené ako bohatý a vzácny zdroj látok s obrovskými účinkami na zdravie.Výberové zrejúce syry ponúkame ako bochník v tradičnom drevenom balení vhodnom pre syrový pult, prípadne ako samostatne balený výkroj. Trvanlivosť zrejúceho syra je 90 dní.
zdroj a foto: www.kozivrsok.sk

Posledná úprava Sobota, 14 December 2013 13:10